Kurser

Vi udbyder kurser i konflikthåndtering til blandt andre medarbejdere og ledere. Vi skræddersyr gerne et kursusforløb med udgangspunkt i jeres specifikke behov. 

v

Kontakt os

Konflikt & Kontakt

Bag Konflikt & Kontakt finder du Liselotte og Jesper.

Du kan få skræddersyede undervisningsforløb til din virksomhed. Vi tilbyder:

\

Konflikthåndtering, herunder hvordan en konflikt identificeres, hvordan en konflikt håndteres, hvad man kan gøre for at nedtrappe en konflikt mv.

\

Personaleledelse og håndtering af vanskelige personalesager.

\

Sikkerhed, indretning og nødværge i konfliktfyldte situationer, fx for bosteder, døgninstitutioner og borger- eller kundenære virksomheder.

Alt efter behov vil undervisningen være en blanding af teori, cases og praktiske eksempler, blandt andet rollespil.

For os er det vigtigt, at vores kursister får nogle redskaber de kan omsætte i praksis. Det arbejder vi med gennem pædagogiske, didaktiske tiltag, som optimerer læringsprocessen.

Med baggrund i en konkret og faglig vurdering forbeholder vi os ret til at bestemme, hvor mange deltagere, der kan være på et kursusforløb. Alt efter emnet for kurset kan der være tale om større ”klasseundervisning” eller undervisning i mindre grupper.

Kontakt os gerne for en gratis og uforpligtigende samtale om dine ønsker og behov.

Kundeoplevelse

“Ved hjælp af et skræddersyet kursusforløb fik vores personaleledere styrket deres evner i forhold til at håndtere vanskelige personalesager. Vi fik udarbejdet et forløb med fælles undervisning af vores ledere en formiddag, som blev fulgt op af tre individuelle rådgivningstimer til hver af vores ledere. På den måde opnåede vi, at lederne kunne arbejde med præcis de udfordringer de havde i et trygt læringsmiljø. John, forstander på selvejende institution”. 

firmaoplysninger

Telefon:
22 73 18 09

E-mail:
post@konfliktogkontakt.dk

CVR nr.: 40367365

Følg os på Facebook

Følg vores nyhedsbrev